ČLANOVI BOMBA BENDA

ČLANOVI BOMBA BENDA

Category : NOVOSTI

Upoznajte stalne članove BOMBA BAND-a


BOMBA (gitara i glas)

Bomba
Bomba – gitarista i pevač

Bomba je muzičar koji svira više instrumenata, a najčešće ćete ga videti sa gitarom. Muzika ga je interesovala od samog detinjstva, tako da se od svoje 7. godine bavi muzikom. Imao je to zadovoljstvo da radi sa najboljim muzičarima u KUD “Dimitrije Tucović” jer je vodio ovaj orkestar, a nakon prelaska u profesionalne vode, najduže sarađuje sa Nešom.

Često su ga angažovali i iz Nacionalnog ansambla “Kolo” gde je popunjavao privremeno upražnjeno mesto gitariste. Često je pozivan da snimi gitaru u studiju, uglavnom za numere iz oblasti izvorne narodne muzike, a snimao je gitaru i drugim orkestrima i bendovima. Bomba je bio angažovan i od strane naše najpopularnije hip-hop grupe u Srbiji, “Beogradski sindikat”, da uzme učešće u snimanju spota za pesmu “Balada disidenta” koji je snimljen u Skadarliji, u restoranu “Dva jelena” 2012. godine.

Bomba je član Udruženja rock muzičara Srbije (URMUS) i poseduje važeču licencu kao lice koje obavlja delatnost u oblasti muzičke kulture.

Pored muzike, Bomba se, kao diplomirani inženjer informacionih tehnologija, profesionalno bavi i administracijom računarskih mreža i sistema.

Neša i Bomba sviraju zajedno od 1990. godine i oni čine okosnicu benda.


NEŠA (harmonika, klavijatura i glas)

Neša - harmonikaš i klavijaturista
Neša – harmonikaš i klavijaturista

Neša je izuzetno talentovan muzičar koji iza sebe ima brojne nagrade na takmičenjima na kojima je učestvovao, a jedan je od retkih ljudi koji je uspeo da dobije i stipendiju za studiranje na prestižnoj muzičkoj akademiji u Bratislavi. Snimio je spot za Maju Nikolić, a jedno vreme je radio i sa našom popularnom Rock grupom “Jugosloveni”. Muzika je njegova velika strast i tome u prilog govori činjenica da Neša svira više instrumenata i peva. Jedno vreme je bio zaposlen u muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski” kao profesor harmonike.

Diplomirao je na muzičkoj akademiji u Beogradu.

Dugogodišnji je član Udruženja estradnih umetnika i izvođača Srbije i poseduje važeću licencu kao lice koje obavlja delatnost u oblasti muzičke kulture.


JELENA (pevačica)

Jelena_Stevanovic
Jelena Stevanović – pevačica

Jelena je pevačica sa izuzetnim glasovnim mogućnostima i neverovatnom sposobnošću transformacije glasa, pa je u stanju da otpeva najzahtevnije pesme iz različitih žanrova muzike.

Neši i Bombi se pridružila 2012. godine, tako da zajedno predstavljaju odlično uvežban sastav.

Muzika je ono što je ispunjava, zato je na nastupima vrlo temperamentna i živahna.

Jelena je, inače, porodična žena, supruga i majka. Zrači pozitivnom energijom i šarmom, pa je zbog toga od nas “pozajmljuju” i drugi bendovi.


MIŠKO (Violina i glas)

Miško - violinista
Miško – violinista

Miško je izuzetno talentovan violinista sa specifičnim stilom sviranja svog instrumenta. Upravo iz tog razloga, Miško je u stanju da odlično svira kako narodnu, tako i tzv. zabavnu muziku, pa čak i jazz, swing itd. Upravo zbog ovih kvaliteta, bio je pozvan da svira na Cecinom prvom koncertu na Ušću, kao i na koncertima Zorane Pavić, a učestvovao je i u snimanju filma “Bumerang” i serije “Moj rođak sa sela” gde je glumio lokalnog muzičara.

Ima na desetine studijskih snimaka za razne izvođače i finalista je prve sezone muzičkog show programa “Najbolji orkestri Srbije” koji je emitovan na RTS-u.

Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.


DŽIMI (flauta i frule)

Dzimi
Džimi – flautista

Džimi je najbolji srpski flautista koji potiče iz muzičarske porodice. Zaposlen je u Velikom narodnom orkestru RTS-a. Ima svoj studio kroz koji su prošli mnogi naši poznati pevači i izvođači iz različitih žanrova. Najpoznatiji među njima su: Merima Njegomir, Slađana Delibašić, Đogani, i drugi.
Džimi ima iza sebe na stotine studijskih snimaka i koncerata u zemlji i inostranstvu, a 2002. godine je snimljen i Džimijev video poster u produkciji RTS-a. Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.