Članovi benda

Bomba – gitarista i pevač

BOMBA
(gitara i glas)

Bomba je muzičar koji svira više instrumenata, a najčešće ćete ga videti sa gitarom. Muzika ga je interesovala od samog detinjstva, tako da se od svoje 7. godine bavi muzikom. Imao je to zadovoljstvo da radi sa najboljim muzičarima u KUD “Dimitrije Tucović” jer je vodio ovaj orkestar, a nakon prelaska u profesionalne vode, najduže sarađuje sa Nešom.

Često su ga angažovali i iz Nacionalnog ansambla “Kolo” gde je popunjavao privremeno upražnjeno mesto gitariste.
Često je pozivan da snimi gitaru u studiju, uglavnom za numere iz oblasti izvorne narodne muzike, a snimao je gitaru i drugim orkestrima i bendovima.

Bomba je bio angažovan i od strane naše najpopularnije hip-hop grupe u Srbiji, “Beogradski sindikat”, da uzme učešće u snimanju spota za pesmu “Balada disidenta” koji je snimljen u Skadarliji, u restoranu “Dva jelena” 2012. godine.

Bomba je član Udruženja rock muzičara Srbije (URMUS) i poseduje važeću licencu izdatu od Udruženja muzičara Džeza, Zabavne i Rock muzike Srbije kao lice koje obavlja delatnost u oblasti muzičke kulture.

Pored muzike, Bomba se, kao diplomirani inženjer informacionih tehnologija, profesionalno bavi poslovima iz ove oblasti kao državni službenik.

Neša i Bomba sviraju zajedno od 1990. godine i zajedno čine okosnicu benda.


Neša - harmonikaš i klavijaturista

Neša – harmonikaš i klavijaturista

NEŠA
(harmonika, klavijatura i glas)

Neša je izuzetno talentovan muzičar koji iza sebe ima brojne nagrade na takmičenjima na kojima je učestvovao, a jedan je od retkih ljudi koji je uspeo da dobije i stipendiju za studiranje na prestižnoj muzičkoj akademiji u Bratislavi.

Snimio je spot za Maju Nikolić, a jedno vreme je radio i sa našom popularnom Rock grupom “Jugosloveni”.

Muzika je njegova velika strast i tome u prilog govori činjenica da Neša svira više instrumenata i peva. 

Diplomirao je na muzičkoj akademiji u Beogradu i pored muzičkih nastupa sa BOMBA BAND-om, Neša radi i kao profesor u muzičkoj školi “Kosta Manojlović” u Zemunu.

Dugogodišnji je član Udruženja estradnih umetnika i izvođača Srbije i poseduje važeću licencu kao lice koje obavlja delatnost u oblasti muzičke kulture.


Vanja - vokal

Vanja – vokal

VANJA
(vokal)

Vanja je pevačica koja iza sebe ima solo album za koji joj je pesme pisao naš legendarni roker i kompozitor Milić Vukašinović, a sarađivala je i sa kompozitorima kao što su Goran Radinović, Saša Milošević – Mare i tekstopiscem Miodragom-Mićom Jakšićem.

Vanja je odličan interpretator kako narodne, tako i zabavne muzike što je čini originalnom u svetu muzike.

Neši i Bombi se pridružila 2002. godine, tako da zajedno predstavljaju odlično uvežban sastav.

Muzika je ono što je ispunjava, zato je na nastupima vrlo temperamentna i živahna.


Jelena - vokal

Jelena – vokal

JELENA
(vokal)

Jelena je pevačica sa izuzetnim glasovnim mogućnostima i neverovatnom sposobnošću transformacije glasa, pa je u stanju da otpeva najzahtevnije pesme iz različitih žanrova muzike.

Neši i Bombi se pridružila 2012. godine, tako da zajedno predstavljaju odlično uvežban sastav.

Muzika je ono što je ispunjava, zato je na nastupima vrlo temperamentna i živahna.

Jelena je, inače, porodična žena, supruga i majka.

Zrači pozitivnom energijom i šarmom, pa je zbog toga od nas “pozajmljuju” i drugi bendovi.

 


Sanja Đorđević - vokal

Sanja Đorđević – vokal

SANJA
(vokal)

Sanja je mlada i talentovana pevačica sa izuzetnim vokalnim mogućnostima.

Pevanje i scenski nastup je naučila u prestižnoj školi za multitalente “UMS” sa kojom je predstavljala Srbiju na međunarodnom takmičenju u Skoplju 2008. godine. Tamo je izvodila autorsku pesmu sa kojom je postigla zapaženi rezultat.

Primećen je i njen briljantni nastup na takmičenju “Zvezde Granda” gde je pobrala simpatije publike iz regiona, ali i svih članova žirija i produkcije.

Dve godine za redom je nastupala na prekookeanskim brodovima gde je nekoliko puta proglašena za “zvezdu broda”.

Od nje se zaista očekuje mnogo, a BOMBA BAND je tu da je podrži u stvaranju uspešne karijere.

Neši i Bombi se pridružila 2018. godine, a inače nastupa i individualno u elitnim beogradskim restoranima i klubovima.


Miško - violinista

Miško – violinista

MIŠKO
(violina i glas)

Miško je izuzetno talentovan violinista sa specifičnim stilom sviranja svog instrumenta.

Upravo iz tog razloga, Miško je u stanju da odlično svira kako narodnu, tako i tzv. zabavnu muziku, pa čak i jazz, swing itd.

Zbog ovih kvaliteta, bio je pozvan da svira na Cecinom prvom koncertu na Ušću, kao i na koncertima Zorane Pavić, a učestvovao je i u snimanju filma “Bumerang” i serije “Moj rođak sa sela” gde je glumio lokalnog muzičara.

Ima na desetine studijskih snimaka za razne izvođače i finalista je prve sezone muzičkog show programa “Najbolji orkestri Srbije” koji je emitovan na RTS-u.

Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.


Džimi – flautista

DŽIMI
(flauta i frule)

Džimi je najbolji srpski flautista koji potiče iz muzičarske porodice. Zaposlen je u Velikom narodnom orkestru RTS-a. Ima svoj studio kroz koji su prošli mnogi naši poznati pevači i izvođači iz različitih žanrova. Najpoznatiji među njima su: Merima Njegomir, Slađana Delibašić, Đogani, i drugi. Džimi ima iza sebe na stotine studijskih snimaka i koncerata u zemlji i inostranstvu, a 2002. godine je snimljen i Džimijev video poster u produkciji RTS-a.

Sa BOMBA BAND-om svira više od 15 godina.