REPERTOAR BEZ ŠUNDA

Podeli ovo...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Da li poznajete nekoga kome je muzika pokvarila svadbu ili neku drugu proslavu?

Mnogo je takvih.

Sve u početku izgleda lepo, šareno, ulickano, muzičari su uniformisani, nose šeširiće, tregere, perike, izvode razna čuda, a onda počinje svirka i Vaša proslava se pretvara u pakao. Loše izvođenje, još lošije pevanje. Repertoar, kao da slušate Radio Teheran. Bez ikakvog kriterijuma. Svira se sve i svašta. To nije to.

Vi želite ozbiljan bend koji se bavi muzikom, a ne modom!

Vi želite vesele pesme koje ipak zadovoljavaju neke minimalne kriterijume muzičkog ukusa!

Nije najvažnije odraditi celu svadbu bez pauze i onda da se priča kako je bend bio sjajan jer, Bože moj, nije stao.

Kažu: “Ako ne znaš šta je dobro – ti onda vidi šta je skupo”. Sa bendovima, to nije slučaj. Mnogi su imali loše iskustvo upravo sa bendovima koji , pored toga što su loši, koštaju celo malo bogatstvo. Zašto? Šta Vi plaćate? Načička se njih 7-8, guraju se na sceni, vama se crvene uši od cifre koju su Vam tražili, a onda kreće totalni fijasko. Ne pristaju na poručivanje pasama jer su nabiflovali 150-200 pesama i to vrte na svakoj svadbi.

BOMBA BAND se trudi da na svim proslavama, na kojima nastupa, ponudi repertoar bez šunda. Ljudi su željni stare dobre muzike, ispunjene emocijama i lirikom. Zbog toga možemo sa ponosom da istaknemo naš repertoar jer je u njemu samo muzika za dušu i dobro raspoloženje.

I upamtite jedno.

Posle svadbe, niko se neće sećati ni hladne supe, ni preslanog pečenja. Svi će pričati samo o muzici i o atmosferi koja je tog dana vladala. Zato je, nakon izbora Vašeg životnog saputnika, izbor benda možda i najvažnija stvar na koju treba da obratite pažnju.

 

Podeli ovo...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter