REPERTOAR BEZ ŠUNDA

Da li poznajete nekoga kome je muzika pokvarila svadbu ili neku drugu proslavu?

Mnogo je takvih.

Sve u početku izgleda lepo, šareno, ulickano, muzičari su uniformisani, nose šeširiće, tregere, perike, izvode razna čuda, a onda počinje svirka i Vaša proslava se pretvara u pakao. Loše izvođenje, još lošije pevanje. Repertoar, kao da slušate Radio Teheran. Bez ikakvog kriterijuma. Svira se sve i svašta. To nije to.

Vi želite ozbiljan bend koji se bavi muzikom, a ne modom!

Vi želite vesele pesme koje ipak zadovoljavaju neke minimalne kriterijume muzičkog ukusa!

Nije najvažnije odraditi celu svadbu bez pauze i onda da se priča kako je bend bio sjajan jer, Bože moj, nije stao.

Kažu: “Ako ne znaš šta je dobro – ti onda vidi šta je skupo”. Sa bendovima, to nije slučaj. Mnogi su imali loše iskustvo upravo sa bendovima koji , pored toga što su loši, koštaju celo malo bogatstvo. Zašto? Šta Vi plaćate? Načička se njih 7-8, guraju se na sceni, vama se crvene uši od cifre koju su Vam tražili, a onda kreće totalni fijasko. Ne pristaju na poručivanje pasama jer su nabiflovali 150-200 pesama i to vrte na svakoj svadbi.

BOMBA BAND se trudi da na svim proslavama, na kojima nastupa, ponudi repertoar bez šunda. Ljudi su željni stare dobre muzike, ispunjene emocijama i lirikom. Zbog toga možemo sa ponosom da istaknemo naš repertoar jer je u njemu samo muzika za dušu i dobro raspoloženje.

I upamtite jedno.

Posle svadbe, niko se neće sećati ni hladne supe, ni preslanog pečenja. Svi će pričati samo o muzici i o atmosferi koja je tog dana vladala. Zato je, nakon izbora Vašeg životnog saputnika, izbor benda možda i najvažnija stvar na koju treba da obratite pažnju.